Eb összeírás 2022

Tisztelt Ebtartók, Ebtulajdonosok!

Az állatvédelmi törvény előírja, hogy a tartás helye szerint illetékes települési önkormányzat feladata az ebösszeírás elvégzése. Az ebösszeírás célja a jogszabályban előírt ebrendészeti feladatok ellátása, és a veszettség elleni járványvédelmi megelőzés. A törvény alapján az eb tulajdonosa/tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben meghatározott adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Benyújtási / adatszolgáltatási időtartam: 2022. 11.21. –től 2023. 01.26.-ig.

Kérem a Tisztelt Ebtartókat, hogy az adatszolgáltatási kötelezettségüknek tegyenek eleget, és nyilatkozni szíveskedjenek Mátészalka közigazgatási területén tartott ebeik adatairól.

 

Az adatszolgáltatás teljesíthető papír alapon és elektronikus formában (a mellékelt űrlapon).

 

Papír alapon: A bejelentésre szolgáló adatlap megtalálható az Mátészalka újság 2022. decemberi számának mellékletében és a Polgármesteri Hivatal ügyfélpultjában, továbbá valamennyi mátészalkai KRASZNA-COOP üzletben, továbbá letölthető a www.mateszalka.hu honlapról. A papír alapon olvashatóan kitöltött, és az állattartó aláírásával ellátott adatlap a Polgármesteri Hivatal földszintjén elhelyezett gyűjtőládába 2022. 11.21-től 2022. 12. 14-ig, valamint 2023. 01-9-től 2023.01. 26-ig személyesen elhelyezhető (Hétfőtől-csütörtöki munkanapokon: 8.00–16.00 óráig) , vagy postai úton is (Mátészalkai Polgármesteri 4700 Mátészalka Hősök tere 9.) feladható. Minden egyes kutyáról (ebenként egy példányban) külön adatlapot kell kitölteni. (Az adatlap szükség szerint szabadon sokszorosítható.). Elektronikus úton: az adatlap elektronikus úton az ebosszeiras@mateszalka.hu e-mail címre történő megküldésével.

 

Segítő eljárását, közreműködését ezúton is tisztelettel megköszönöm.

 

Mátészalka, 2022. november 21.

                                                                                                                         Üdvözlettel:

                                                                                                                                                                                       Dr. Takács Csaba

                                                                                                                                                                                       jegyző

- Adatlap (pdf formátun) Kattintson a letöltéshez!