TIGÁZ - Gázszolgáltatás szünetelése!!!

Tisztelt Lakosság!

 

A TIGÁZ Zrt. tájékoztatása szerint az FGSZ Zrt. a Nyírmeggyes gázátadó állomáson karbantartási munkálatokat végez, ezért 2020. május 22-én 10.00 órától - 2020. május 22-én 14.00 óráig a gázszolgáltatás szünetel!

Érintett felhasználási hely: 

- Mátészalka, Móricz Zsigmond u. 17. 

- Mátészalka, Kalmár u. 23. 

Érintett települések: 

- Mátészalka, Nyírmeggyes, Nyírcsaholy, Nyírcsászári, Ópályi, Nyírkáta, Hodász, Terem, Nyírderzs, Bátorliget

A fenit időtartam alatt a gázvételezés szüneteltetésének biztosítása érdekében kérik, hogy a gázmérő előtti főelzárót szíveskedjenek zárt állapotban tartani. 

A gázszolgáltatás problémamentes újraindíthatóságának érdekében a cég szakembereinek meg kell győződni ezen elzárók zárt állapotáról, amit ellenőrizni fognak. 

A karbantartási munkák miatt elrendelt gázszünetért szíves megértésüket kéri a Szolgáltató, és köszönik a szolgáltatás zökkenőmentes újraindításához nyújtott segítségüket.

Rendellenesség esetén hibajelentésüket a TIGÁZ Zrt. Díszpécserszolgálat 06 (80) 300-300 ingyenesen hívható telefonszámon tehetik meg!

A TIGÁZ Zrt. tájékoztatja továbbá a Tisztelt Fogyasztókat, hogy kötelesek a jelen értesítésben megjelölt időpontban a felhasználási helyhez tatrozó mérőhelyen a munkavégzést lehetővé tenni!

 

dr. Takács Csaba jegyző