MEGHÍVÓ

MÁTÉSZALKAI STROKE KLUB II. - TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01287

A Nők és Férfiak Szatmárért Egyesület képviseletében szeretettel meghívunk mindenkit, aki érintett és aki érdeklődik a stroke-kal kapcsolatos információkra, valamint aki szívesen részt venne egy közös foglalkozáson, amely az ARNI tréning módszerei segítségével mutatja meg az utat a közös előrehaladáshoz. Programunk elsősorban azoknak szól, akik már találkoztak a betegséggel, és azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a közösség erejével segítsen abban, hogy mindenki minél tartalmasabb életet tudjon élni a betegség ellenére.

A foglalkozásokon 7 fő részére tudunk közös tréninget biztosítani. A tréningre a jelentkezést előzetes regisztrációval személyesen (4700 Mátészalka, Kazinczy u. 2/a) vagy emailben (strokeklub@gmail.com)tudjuk fogadni.

IDŐPONT: 2021. SZEPTEMBER 3. 15-17 ÓRA

HELYSZÍN: SZATMÁR ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA NAGYTERME (4700 MÁTÉSZALKA, KÖLCSEY TÉR 2)

 

PROGRAM:

14:00 - 16:00                             Kis csoportos ARNI tréning - Pásztor Gabriella BSC

(HONS), AAI, HCPC Registered Physiotherapist, Senior Arni Institute Instructor, Gaál-Viszlay Réka és Kosztya Máté ARNI instruktorok és önkéntes segítők

 

 

A tréningre érkezők részére javasoljuk a szabadidőruhát a mozgás miatt. Az épület és a terem akadálymentesen megközelíthető.

 

 

Mátészalka, 2021. augusztus 17.

 

 

Izsó Gabriella
elnök

Nők és Férfiak Szatmárért Egyesület

 

Dokumentumok:
Download this file (meghivo_strokeklub_IIjav.pdf)meghivo_strokeklub_IIjav.pdf[ ]220 kB