Mátészalka Integrált Településfejlesztési Stratégiája

 


K Ö Z L E M É N Y

 

Tisztelt mátészalkai Lakosság!

 

2020-ban – az új évtizedre, az új európai uniós programozási periódusra készülve – Mátészalka Város Önkormányzata elindította a gondolkodást a következő évek városfejlesztési irányairól; ennek keretében új településfejlesztési koncepció és integrált településfejlesztési stratégia kidolgozását kezdte meg.

A tervezés keretében elkészült Mátészalka Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája (ITS), amely kijelöli a város következő 5-10 évben elérendő fejlesztési céljait, a megvalósítást szolgáló beavatkozások, projektek körét és a megvalósítás eszközeit.

Mátészalka Város Önkormányzatának célja a széles körű partnerségi bevonás és a nyilvánosság biztosítása érdekében munkaközi tájékoztatás nyújtása, illetve véleményezési lehetőség biztosítása a tervezésbe bevont partnerek és a lakosság számára.
 

 Az ITS egyeztetési változata az alábbi címen érhető el:
 

https://mateszalka.hu/files/Fejlesztesek/Mtszalka_Vros_Integrlt_Teleplsfejlesztsi_Stratgija_munkakzi_vlemnyezsi_dokumentum.pdf
 

A vonatozó jogszabályoknak* megfelelően jelen levelünk átvételétől, illetve az ITS közzétételétől számított 15 napon belül várjuk az Önök visszajelzését, véleményét az elkészült településfejlesztési stratégiával kapcsolatosan az alábbi címre: projektiroda@mateszalka.hu.

 

Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Dr. Hanusi Péter
polgármester